Laster...

Et år på Veien Bibelskole betyr:

Å være i Guds nærvær for å bli trent og utrustet til et overnaturlig kristenliv


LOVSANG

Fordypning i lovsang er for deg som ønsker å utvikle deg som lovsangsleder, vokalist eller musiker i et lovsangsteam. Du vil bli trent i hvordan være en del av et lovsangsteam og hvordan lede andre mennesker i lovsang. Du får også være en del av et hengitt og pulserende lovsangsmiljø i JesusFellesskapet.

BØNN

Fordypning i bønn, er for deg som lengter etter å utvikle dine åndelige gaver. Du vil bli trent i å høre Guds stemme, du vil lære hvordan du kan dele profetiske ord og du vil forstå mer av hvordan Den Hellige Ånd virker gjennom deg. Du får også bli en del av et profetisk bønnemiljø i JesusFellesskapet.

 

EVANGELISERING

Fordypning i evangelisering er for deg som lengter etter å se mennesker frelst, og ønsker å bli trent til å leve et overnaturlig kristenliv i hverdagen. Du vil bli trent i hvordan nå mennesker med evangeliet, hvordan helbrede syke og du vil bli utfordret til å ta nye steg i ditt trosliv. Du får også bli en del av et radikalt evangelist-team i JesusFellesskapet.

Praktisk informasjon

Her kan du finne praktisk informasjon om skolen.

SØKNADSSKJEMA

Her kan du sende inn søknad til bibelskolen.

Hva sier elever og stab?

Vi tror at alle kristne kan leve et liv der det overnaturlige er en del av hverdagen. Derfor trener vi elevene våre til å helbrede syke, til å vitne med frimodighet og til å dele Guds kjærlighet hvor enn de er i gjennom uken.

Alf Kåre Dalsbø
Rektor

Iløpet av året på på veien vil du lære å kjenne Gud som en god pappa. Du vil blant annet oppleve å bli enda mer grunnfestet i din identitet som en sønn/datter og bli grunnfestet i din tro på Jesus.

Sol-Marita
Lærer

Et år på veien bibelskole har lært meg mye om hvem Jesus er, hans tjeneste og at han vil bruke meg til å gjøre en forskjell hvor enn jeg er. Jeg har fått se hvordan Jesus virker gjennom meg. Jeg har sett syke som har blitt helbredet, folk som har fått håp gjennom profetiske ord.

Laila
Tidligere elev

KONTAKT OSS

Ring oss

+47 467 79 206

Adresse

Øvre Kråkenes 49, 5152 Bønes