Laster...

Vi tror meningen med livet er å leve i en nær og tett relasjon med Gud og leve et liv hvor andre mennesker får ta del i det samme

Veien bibelskole

Vi på Veien Bibelskole tror at det å erfare Gud og hans nærvær i hverdagen er det viktigste i kristenlivet. Derfor starter alltid dagen på Veien med god tid i lovsang, bønn og betjening. Bibelen er en levende bok og gjennom året tror vi at du kommer til å få en appetitt på Guds Ord. Vi tror at den beste måten å lære på er en kombinasjon av å høre og å gjøre. Derfor har vi mye praksis, både i klasserom, i hjemmene og ute på gatene. 

Vi tror også at et liv med Jesus gjør at det overnaturlige livet blir naturlig. Derfor elsker vi å ha med Gud i alt vi gjør. Gjennom året kommer Gud til å bruke deg til å helbrede syke, gi profetiske ord til folk og mye annet spennende. Vi har flere teamturhelger hvert semester der vi reiser til byer og tettsteder for å synliggjøre Guds Rike. På slutten av skoleåret har vi en misjonstur der elevene får prøve seg enda mer i tjeneste. 

FORDYPNING

Veien Bibelskole er for deg som lengter etter å kjenne Jesus bedre og for deg som ønsker om å bli utrustet i ditt kristenliv. Vi prioriterer mye tid i Guds nærvær i lovsang og bønn hvor du vil erfare mer av Gud og vi har undervisning, praksis og teamturer for å utruste deg i ditt liv. Kombinasjonen av tid i Guds nærvær og mye praksis er eksplosiv og vil utruste deg til å leve et liv preget av Guds nærvær og Den Hellige Ånds kraft. 

 

Drømmer du om å bidra i kirken med lovsang eller å skrive dine egne lovsanger? Lengter du etter å se mennesker frelst og ønsker å bli trent til å se mennesker møte Jesus som en del av ditt hverdagsliv? Ønsker du å lære å høre mer fra Gud og utvikle dine åndelige gaver? Om du kan svare ja på noen av disse spørsmålene er Veien stedet for deg. Vi har 3 fordypningsemner du kan velge i tillegg til alt annet som skjer på skolen.

 

Vi tror meningen med livet er å leve i en nær og tett relasjon med Gud og leve et liv hvor andre mennesker får ta del i det samme. Veien Bibelskole eksisterer for å utruste deg til å leve et kraftfullt kristenliv hvor du stadig får erfare mer av Jesus, hvor du ser mennesker bli helbredet og satt fri og hvor du blir satt i stand til å leve et liv som forandrer din verden.

LOVSANG

Er lovsang noe som ligger deg på hjertet? Drømmer du om å bidra i menigheten med lovsang? Ønsker du å lære å skrive dine egne lovsanger? Fordypningen i lovsang er for deg som ønsker å utvikle deg som lovsangsleder, vokalist eller musiker i et lovsangsteam. Du vil bli trent i hvordan være en del av et lovsangsteam og hvordan lede andre mennesker i lovsang. Du får også være en del av et hengitt og pulserende lovsangsmiljø i JesusFellesskapet.

EVANGELISERING

Lengter du etter å se mennesker bli frelst? Drømmer du om å se mennesker bli helbredet? Ønsker du at mennesker møter Jesus som en del av ditt hverdagsliv? Fordypningen i evangelisering er for deg som lengter etter å se mennesker frelst og ønsker å bli trent til å leve et overnaturlig kristenliv i hverdagen. Du vil bli trent i hvordan nå mennesker med evangeliet og du vil bli utfordret til å ta nye steg i ditt trosliv. Du får også bli en del av et radikalt evangelistteam i JesusFellesskapet.

DET PROFETISKE

Drømmer du om å høre mer fra Gud? Lengter du etter å fortstå mer hvordan den åndelige verden fungerer? Ønsker du å utvikle dine profetiske gaver? Fordypningen i det profetiske er for deg som ønsker å utvikle dine profetiske gaver. Du vil bli trent i å høre Guds stemme, du vil lære hvordan du kan dele profetiske ord og du vil forstå mer av hvordan den åndelige verden fungerer. Du får også bli en del av et levende profetisk miljø i JesusFellesskapet.

Skolen koster 17000 kr for et skoleår (8500 kr pr. semester). Reiseutgifter vil bli på mellom 15.000 - 20.000 kr
//
Skolen er godkjent av Lånekassen for stipend og lån. (Skolen er registrert som «Veien skole for tilbedelse og utrustning»)
//
Skoleuken varer fra mandag til fredag
//
I løpet av skoleåret kommer du til å være med på turer, konferanser, coaching/elevsamtaler og smågrupper.
//
For å søke kan du enten fylle ut søknadsskjema på nettsiden , eller sende en epost til soknad@veienbibelskole.no
//
Har du spørsmål? Ring eller send en sms til +47 467 79 206